Välkommen till Intermondi!

Kort om oss

Vi är en mindre vinimportör baserad i Stockholm och är inriktad på att hitta och importera högkvalitativa, naturvänliga viner som ger mycket för pengarna inom varje prissegment. Vi är nöjda med att vara små då vi vill hålla kvar vid vår grundfilosofi med hantverksmässiga viner med hög prisvärdhet i en familjär anda hos våra samarbetande vinproducenter och på kontoret.

Många av våra viner har fått fina utmärkelser och vi är väldigt stolta över att ofta få fina recensioner från landets vinrecensenter.

Läs mer om Intermondi HÄR.

Vinklubben

För vår kostnadsfria vinklubb arrangerar vi ett antal vinprovningar och evenemang både fysiskt och digitalt där vinmakarna själva ofta är med. Dessa provningar brukar vara riktigt populära och vi ser att det finns en hunger att hela tiden lära sig mer om vin och vinhusen.

Till dessa vinprovningar så serveras eller rekommenderas mat att äta tillsammans med vinerna; vi tar fram maträtter som vi själva lagat och skickar våra medlemmar recepten så att de kan prova smakkombinationerna om de så önskar. Vi försöker alltid motivera varför vi har valt den mat vi har till respektive vin och förklarar hur vi upplever matchningen avseende syra, sötma, beska och smakintensitet.

Medlemsbrev

Som medlem får du regelbundna medlemsbrev som skickas ut ett par gånger i månaden. Dessa brev kan vara inbjudningar till vinprovningar, säsongsbetingade maträtter som matchats ihop med särskilt utvalda viner eller information om vinproducenter, deras historia och filosofi samt aktuella händelser.

Bra att veta är att du när som helst kan avsluta prenumerationen och gå ut ur vinklubben.

Du är varmt välkommen att registrera dig via länken nedan!

I fall du har vänner som kan tänkas vara intresserade att vara med får du gärna antingen själva skriva upp dem eller skicka dem en länk till denna sida så kan de skriva upp sig själva.

Medlemskapet är kostnadsfritt och vår vinklubb finns till för att ge inspiration och erbjuda trevliga evenemang.

* Villkor för länkning till våra produkter på systembolaget.se

Om man trycker sig vidare till någon av våra produkter på systembolaget.se genom någon av våra landningssidor får man medlemskap i vår vinklubb. Vi skickar nyhetsbrev högst 2 ggr per månad, sysslar inte med spam och du kan gå ur när du vill, om du vill.

Vi sparar dina uppgifter endast så länge du själv önskar få vårt nyhetsbrev. Vi byter eller säljer aldrig dina personuppgifter med tredje part för marknadsföringsändamål. Syftet är att ge inspiration och erbjuda trevliga evenemang.